Torkpapper

När det kommer till hygien- och rengöringsprodukter är det viktigt att ha välfyllda förråd på kontoret. torkpapper kan det till exempel gå åt rätt mycket av och tar det plötsligt slut utan att man har mer på lagret påverkas både trivseln och renhållningen. Att köpa rätt papper i tillräckligt stora förpackningar är ett enkelt sätt att undvika denna situation på.

Rätt papper på rätt plats

Det finns många olika typer av torkpapper att välja mellan och vissa sorter passar bättre för att torka händerna med på personaltoaletten, medan andra lämpar sig bäst i fikarummet. För att göra det lättare att använda pappret är det en bra idé att använda en fast pappershållare som man låser upp och fyller på vid behov.

Trivsel och hygien

Att kunna tvätta händerna och sedan torka av dem på ett bra torkpapper är ett måste på det kontor som värnar om trivseln för sina anställda och besökare. Dessutom är det viktigt att snabbt kunna få tillgång till papper om någon råkar spilla vätska i fikarummet eller kanske vid skrivbordet, så det kan även vara smart att ha torkpapper i närheten av det rum ni arbetar i.

För att värna om miljön är det ett bra val att köpa ett miljömärkt eller återvunnet papper. Det miljömärkta pappret garanterar att det har tillverkats av träd som återplanteras och att det dessutom inte används några miljöfarliga kemikalier vid framställningen av pappret. Ett återvunnet papper har tillverkats av gamla pappersprodukter som rengörs och bearbetas, vilket innebär att inga nya träd har fällts för att framställa produkten. Ett återvunnet papper kan kännas något grövre när man rör vid det, men det har lika god sugförmåga som helt nytillverkade papper.

Låt inte pappret ta slut

Torkpapper för kontoret köper man med fördel i större förpackningar eftersom man då slipper fylla på lika ofta. Att köpa hela balar med papper kan vara en god idé, för då finns alltid rätt sort tillgänglig när det behövs. För ett trivsamt och bekvämt kontor är det en hel del produkter som behövs och olika pappersartiklar är ett måste. Även om det kanske finns en handtork på kontorets badrum finns det till exempel många som föredrar att använda papper för att torka händerna.

Torkpapper för kontoret är ett måste