Löfbergs till kontor

Att det finns en möjlighet att dricka kaffe och te på en arbetsplats brukar vara uppskattat av de flesta anställda. Det är viktigt att personalen får en chans att hålla uppe energinivåerna, men ibland kan det vara svårt att veta vad man bör erbjuda i form av förfriskningar. Ett kaffe som ofta är omtyckt är Löfbergs lila, så att köpa löfbergs till kontor är ofta en utmärkt idé.

Löfbergs till kontor är ett bra val

Ett kaffe som de flesta gillar

Kaffebryggeriet Löfbergs har funnits sedan 1906 och är idag en av de mest välkända och omtyckta kaffeleverantörerna i Sverige. I deras sortiment finns det massvis med olika kaffesorter att välja mellan, så om du vill köpa Löfbergs till kontor kan du hitta precis den sort som passar till kontorets bryggmetod och vatten.

Det går till exempel att välja på mellan- eller mörkrost och det går även att köpa hela bönor eller färdigmalet. Har kontoret en maskin som brygger med kapslar finns även det att välja på i Löfbergs sortiment. Det finns även olika ekologiska kaffesorter som passar utmärkt till det miljömedvetna kontoret.

Vikten av ett gott kaffe

Livet är för kort för att dricka dåligt kaffe och på svenska arbetsplatser är dagens fika och lunchrast väldigt viktig. Att satsa på ett riktigt gott kaffe som de flesta tycker om är en bra idé, för det visar att ledningen på kontoret uppskattar sina anställda och tänker på deras trivsel. Det är värt att lägga ner lite extra tid på att hitta ett kaffe som de flesta tycker om.

Tips inför inköpet

När man köper kaffe till kontoret levereras det vanligtvis i stora förpackningar, så det kan vara bra att prova på hur ett kaffe smakar innan man köper på sig ett stort lager. Eftersom det lokala vattnet och bryggmetoden kan påverka smaken på kaffet är det bäst att prova sig fram med lite olika sorter. En idé är att låta personalen avgöra vilket kaffe som smakar bäst.