Gaffelpärm

En gaffelpärm är något som finns på de flesta kontor. Det är en sån sak som hjälper till att hålla ordning och reda på papper och annat viktigt. Pärmen finns i många olika färger och utföranden. Allt efter just ert behov. En mycket stabil pärm med hård rygg och med tillhörande plastficka för att kunna namnge sin pärm.

Ordning och reda

Gaffelpärm är en pärm som alltid har metallhållare som är lätt att öppna och stänga, dessutom är ryggen ledad. Stadig och lätt att hantera. Måtten varierar för helryggs pärmar från 60 mm till hela 80 mm. Och halvryggs pärmar har 40 mm. Med dessa mått så får man plats med många papper.

Fint på kontoret

Gaffelpärm finns i olika storlekar och utföranden. Det är trivsamt att kunna välja vilken färg man vill ha på sina pärmar. Och att man har pärmar som står stadigt på sin plats. På ett kontor har man ofta många typer av papper som man måste ha ordning på, det kan gälla löner, hyror, personalrapportering och fakturor, då underlättar det verkligen om man har färger för olika ändamål.

Om man har ett kontorsarbete som innebär hantering av många olika typer av papper och dokument kan det vara svårt att hålla ordning på allt. Det underlättar därför både för dig själv och dina medarbetare om du har ett slags system. Färgsystem kan vara en bra lösning, smidigt och lätt tillgängligt för den som söker efter något specifikt. Dessutom ser det lite trevligare ut nmed en kontorsplats där det är ordning och reda i hyllorna.

Lätt att ha översikt av sina pärmar

Gaffelpärm är en bra och hållbar pärm, som dessutom är lätt att öppna, det finns både breda och smala ryggar. Så vill man ha pärmar som är slitstarka och hållbara då ska man investera i en tygklädd pärm som dessutom är väldigt fin. Gaffelpärmen är en svensk uppfinning som uppfanns år 1889 av en grosshandlare vid namn Andreas Tengvall från Helsingborg och år 1890 fick han patent på den, då kallade man den för Triopärmen, efter honom själv och hans två kompanjoner.

Gaffelpärm den stabila, slitstarka och färgrika pärmen